Cliëntenraad

“Kan ik met andere ouders/jongeren praten?” Om ervaringen uit te wisselen met andere ouders of jongeren, kunt u contact opnemen met de cliëntenraad. De cliëntenraad bestaat uit Faysel Lalmahomed, Petra de Vet en Hannah. Zij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om met elkaar van gedachten te wisselen. De cliëntenraad is het luisterend oor voor ouders en jongeren.

De cliëntenraad komt op voor het belang van ouders. Uw ervaringen, bespreken zij met Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond: minimaal vier keer per jaar met de directie, twee keer per jaar met de Raad van Toezicht en de Ondernemingsraad. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies over allerlei onderwerpen.

6 bijeenkomsten per jaar

De cliëntenraad organiseert 6 keer per jaar een avondbijeenkomst. De bijeenkomsten zijn bedoeld om als ouders onder elkaar ervaringen uit te wisselen en feedback en tips te geven. Bent u geïnteresseerd om een avond bij te wonen? Meld u aan door een e-mail te sturen naar cliëntenraad@jbrr.nl.

Lid worden?

De cliëntenraad is altijd op zoek naar nieuwe leden. Dus wilt u in gesprek met ouders, jongeren en Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond? Stuur een e-mail naar cliëntenraad@jbrr.nl.

Meer informatie

Feedback