Arina Kruithof gestart als nieuwe bestuurder Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

8 juli 2016

Arina Kruithof is met ingang van 1 juli 2016 gestart als bestuurder van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond. Zij treedt aan als opvolger van René Meuwissen. In een overbruggingsperiode werd de functie ad interim ingevuld door Vincent Schouten.

Arina Kruithof  is een 45-jarige Rotterdamse, die sinds 2011 werkzaam is geweest als directeur-bestuurder van de Stichting Halt en daarvoor bij diverse ministeries heeft gewerkt. Arina en Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond vinden elkaar in het enthousiasme om te werken voor een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opdracht. Kruithof heeft grote affiniteit met de aan Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond toevertrouwde taken. Kruithof: ‘Het in een veranderende en complexe omgeving zorgen dat de professional optimaal zijn werk kan doen – de jeugdige beschermen –, vind ik een prachtige uitdaging waar ik veel zin in heb’. Kruithof ziet de veranderingen van inhoudelijke, organisatorische en budgettaire aard als een uitdagende opdracht.

Ook onder het bestuur van Arina Kruithof blijft Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond focussen op de verdere ontwikkeling van integraal werkende gebiedsteam Jeugdbescherming en de aansluiting bij gemeenten en partners in wijken en buurten. Met als uitgangspunt dat elk kind in een veilig gezin moet kunnen opgroeien.

Feedback