Ontevreden? Wij leren graag van uw feedback.

01 februari 2022

Sinds kort hebben wij een eenduidige manier voor het aanvragen van een klachtbemiddelingsgesprek met de klachtenbemiddelaar van JBRR.

Het kan voorkomen dat u ontevreden bent over de dienstverlening van JBRR. Omdat wij de samenwerking met u zo optimaal mogelijk willen houden, vinden wij het belangrijk om uw feedback te ontvangen. Wij kunnen van uw feedback leren.

Een stap in onze klachtenprocedure is dat u de mogelijkheid heeft om uw ontevredenheid aan onze klachtenbemiddelaar voor te leggen. De klachtenbemiddelaar gaat dan met u en de jeugdbeschermer in gesprek, met het doel om de samenwerking te bevorderen.

Tot op heden was er geen eenduidige route voor het aanvragen van klachtbemiddelingsgesprek met de klachtenbemiddelaar van JBRR.

Vanaf 1 februari 2022 kunt u hier op de website van JBRR een aanvraagformulier vinden voor een klachtbemiddelingsgesprek met de klachtenbemiddelaar van JBRR. U kunt het formulier per email of per post sturen.

Hierdoor hebben we vanaf nu een duidelijk onderscheid in de route naar klachtbemiddeling door de klachtenbemiddelaar van JBRR en een klachtafhandeling door de onafhankelijke klachtencommissie van JBRR.