Werken bij JBRR

Kies je voor een baan bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond? Dan kies je voor werken in een organisatie met hart voor de jeugd. In een functie waarin zelfstandigheid voorop staat maar waarbij je tegelijkertijd altijd bij collega’s terecht kan. De organisatie kent een goede sfeer en informele cultuur. Wij verwachten van jou dat je past in een veranderende, innoverende werkomgeving, dat je zelfreflectie vanzelfsprekend vindt en dat je durft in te grijpen in ernstige situaties.
Herken jij je hierin als professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een salaris conform de cao-Jeugdzorg en arbeidvoorwaarden zoals:

  • 8% vakantietoeslag
  • 8,3% eindejaarsuitkering
  • pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • verzekeringen
  • tegemoetkoming in reiskosten
  • flexibele verlofregeling
  • meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature? Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen via het vacaturegedeelte van deze website. De personeelsafdeling neemt deze vervolgens in behandeling.

Is er geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie. Geef wel aan voor welke functie je in aanmerking wilt komen, het aantal uren dat je beschikbaar bent en voeg je motivatiebrief en CV toe.

[accordion clicktoclose=”true”]
[accordion-item title=”Stage mogelijkheden”]Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond biedt stageplaatsen aan derdejaars studenten HBO-MWD of HBO-SPH van de Hogeschool Rotterdam en de Hogeschool IN HOLLAND, locatie Rotterdam. De stage duurt 10 maanden, van september tot juli. Het is helaas niet mogelijk om in februari te starten.

Studenten die belangstelling hebben voor een stage bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond raden wij aan onze stand te bezoeken op de stagemarkt. Deze markt wordt ieder jaar door de Hogescholen georganiseerd.

Ben je student van één van bovenstaande opleidingen en wil je graag bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond stage lopen? Dan kun je via het vacaturegedeelte op deze website je sollicitatiebrief met CV versturen. De vacature wordt elk jaar in januari opengesteld.
De selectie van de sollicitaties vindt medio juni plaats.

Stagevergoeding
Stagiairs komen in aanmerking voor een stagevergoeding.
[/accordion-item]

[accordion-item title=”Afstudeermogelijkheden”] Voor HBO- en WO afstudeerders in de bachelor of masterfase, is er de mogelijkheid om bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond een scriptie of onderzoek te doen. Ieder jaar stellen wij in mei, in overleg met universiteiten en hogescholen, het onderzoeksprogramma vast voor het opvolgende jaar. Vanaf dan werven wij studenten. In september gaat de nieuwe groep studenten van start met een doorlooptijd tot juli.

Interesse?
Heb je interesse in een afstudeeronderzoek bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond of heb je zelf een onderzoeksvoorstel? Solliciteren naar een plek in het onderzoeksprogramma is mogelijk door je C.V. en motivatie te mailen naar projectleider Brigit Rijbroek via brigit.rijbroek@jbrr.nl. [/accordion-item]

[accordion-item title=”Keurmerk CRKBO”] Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond is geaccrediteerd door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).  In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.[/accordion-item]

crkbo_instelling

 

Feedback