werken bij JBRR

Kies je voor een baan bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond? Dan kom je in een organisatie met een groot hart voor de jeugd, een goede werksfeer, leuke collega’s en een informele cultuur. Het is belangrijk dat je past in een veranderende, innoverende werkomgeving, dat je zelfreflectie vanzelfsprekend vindt en durft in te grijpen in ernstige situaties. Je werkt zelfstandig en in teamverband. Je weet je collega’s te vinden als dit nodig is. En zij jou ook.

Herken jij je hierin als professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bestuurssecretaris

Als bestuurssecretaris ben je de proactieve, strategisch sparringpartner en adviseur van de bestuurder en directieleden. Je bereidt besluiten en vergaderstukken voor en handelt genomen besluiten af. Je analyseert en adviseert over complexe dossiers en verandertrajecten binnen de organisatie en hebt hierin, soms, een leidende rol.
Lees meer

Lid Raad van Toezicht

In verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn van een van de leden van de Raad van Toezicht ontstaat er een vacature voor een lid Raad van Toezicht met een inhoudelijk profiel. Hij/Zij zal deel uitmaken van de kwaliteitscommissie en wordt benoemd op voordracht van de ondernemingsraad. Het nieuwe lid is onafhankelijk en heeft op geen enkele wijze verbinding met JBRR.
Lees meer

Concern Controller

JBRR is op zoek naar een gedreven Concern Controller. Sleutelwoorden: resultaatgerichtheid, helikopterview, zorgvuldig, gestructureerd en een creatieve strateeg. In verband met het professionaliseren en verder door ontwikkelen van het controlteam zoeken we een enthousiaste en ondernemende Concern Controller die klaar is voor een complexe uitdaging!
Lees meer

Junior HRM adviseur (WO student)

JBRR (Grote jeugd instelling in Rotterdam) is per direct op zoek naar een proactieve, enthousiaste student WO HRM (pre) Master student die onze HRM afdeling van JBRR komt versterken. Verder hou je je bezig met adviestaken en de administratieve verwerking in het salaris en informatiesysteem.
Lees meer

Junior HRM adviseur 

Voor onze HRM afdeling zijn wij per direct op zoek naar een Junior HRM adviseur (20 uur per week). Je bent een sparringpartner en vraagbaak voor directie en managers waarbij de focus op het operationele, dagelijkse HR werk ligt. Je adviseert over de toepassing van het HR-beleid en – instrumenten en past deze ook in de dagelijkse praktijk toe.
Lees meer

Ambtelijk secretaris OR

JBRR is op zoek naar een gedreven ambtelijk secretaris OR (8 uur). De functie van ambtelijk secretaris OR biedt ondersteuning aan de ondernemingsraad op administratief, organisatorisch en secretarieel gebied. De ambtelijk secretaris OR is toegevoegd aan de ondernemingsraad maar is er geen lid van en heeft evenmin stemrecht en is daarnaast de rechterhand van de voorzitter.
Lees meer

Jeugdbeschermer met affiniteit voor crisisinterventie

Ben jij die energieke collega die het verschil kan maken voor kinderen en jongeren in nood? Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die goed om kan gaan met dynamiek en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Houd jij je hoofd koel bij complexe crisissituaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Jeugdbeschermer

Voor verschillende clusters zoekt Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond nieuwe jeugdbeschermers die stevig in hun schoenen staan en empathisch en stressbestendig zijn.
Lees meer

Medewerker crisisinterventie

Het CrisisInterventieTeam (CIT) zoekt collega’s die stevig in hun schoenen staan en een uitdaging niet uit de weg gaan!
Lees meer

Open sollicitatie

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) is een regionaal werkende organisatie gericht op het organiseren van zorg voor kinderen
Lees meer

Trainee Jeugdbeschermers

Wil jij leren wat het vak van Jeugdbeschermer inhoudt? En klaargestoomd worden om echt zelfstandig het vak uit te oefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature? Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen op de pagina van de vacature zelf. De HRM-afdeling neemt deze vervolgens in behandeling.

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie. Geef wel aan voor welke functie je in aanmerking wilt komen en het aantal uren dat je beschikbaar bent. Voeg je motivatiebrief en CV toe.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature, maar wil je eerst kennis maken met de organisatie en meer informatie van een van jou (wellicht) toekomstige collega’s? Neem dan contact op met de afdeling HRM via HRM@jbrr.nl.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Is er een wederzijdse klik, dan gaan wij met elkaar verder. Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

 • een goed salaris conform cao-jeugdzorg;
 • een enthousiast team;
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering (vast);
 • goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • korting op verschillende verzekeringen;
 • volledige vergoeding woon-/werkverkeer: we stimuleren de NS-businesscard, maar ook reizen met de auto is mogelijk;
 • fitnessregeling en fietsregeling;
 • thuiswerkmogelijkheden;
 • ontwikkelmogelijkheden, zie JBRR academy;
 • diverse leuke en uitdagende uitjes.
JBRR leert!

Bij JBRR geloven wij in continue ontwikkeling. Als je nieuwsgierig bent dan wil je iedere keer iets nieuws leren. Kennis en innovatie geeft hier invulling aan. We hebben onder andere een online leeromgeving JBRR leert! waarin verschillende vak- en vaardigheidstrainingen worden aangeboden. Naast online trainingen worden ook diverse interessante klassikale trainingen georganiseerd. Blended learning noemen we dat. Ook geven we diverse trainingen om startende medewerkers te begeleiden in hun nieuwe rol. Bij Vakkennis lees je er meer over.

Een paar kenmerken:

 • Leren op het moment en de manier die bij je past.
 • Inspiratie en motivatie, beloond met een certificaat.
 • Wisselend aanbod van praktische trainingen op elk vlak, om je kennis up-to-date te houden zodat je altijd op de hoogte bent en blijft.
STAGES

Speciaal voor derdejaarsstudenten Social Work heeft JBRR een samenwerking met Hogeschool Rotterdam. Wij bieden deze studenten uitdagende stageplekken en onderzoeksstages. Ook is het mogelijk om na een succesvolle stageperiode -nog tijdens de studie- als ondersteuner aan de slag te gaan, om vervolgens door te groeien naar jeugdbeschermer. Er zijn ook stagemogelijkheden voor ondersteunende functies.

COLLEGA’S VERTELLENSluiten
Open

Professionals

Bent u professional? Bekijk hier informatie over vakkennis en partners.