werken bij JBRR

Kies je voor een baan bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond? Dan kom je in een organisatie met een groot hart voor de jeugd, een goede werksfeer, leuke collega’s en een informele cultuur. Het is belangrijk dat je past in een veranderende, innoverende werkomgeving, dat je zelfreflectie vanzelfsprekend vindt en durft in te grijpen in ernstige situaties. Je werkt zelfstandig en in teamverband. Je weet je collega’s te vinden als dit nodig is. En zij jou ook.

Herken jij je hierin als professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HRM Manager

Als HRM Manager geef je leiding aan de professionals van de afdeling HRM gericht op het realiseren van een vereiste functie uitvoering en het zelf-organiserend vermogen. Daarnaast adviseer je bestuur, directie en management over het organisatiebeleid en HRM-vraagstukken. De HRM manager is binnen het domein HRM (mede) verantwoordelijk voor het realiseren van de strategische doelen van de organisatie; het vormgeven en realiseren van HR beleid in samenhang met de strategische organisatiedoelstellingen. Je positioneert en vertegenwoordigt de afdeling HRM binnen de organisatie en optimaliseert en vernieuwt haar dienstverlening.
Lees meer

GZ-psycholoog, KJ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist

De medewerkers van het KSCD kunnen niet alleen de ontwikkeling(sproblematiek) en ontwikkelingsbehoeftes van een kind in kaart brengen, maar ook de eventuele (persoonlijke) problematiek en de opvoedmogelijkheden van een ouder. Op basis van deze onderzoeken kan uiteindelijk worden geadviseerd of bijvoorbeeld terugplaatsing bij een ouder in het belang van het kind is. Spreekt jou dit belangrijke, uitdagende werk waarin je met jouw expertise het verschil kunt maken in het leven van een kind aan? Dan is deze vacature iets voor jou!
Lees meer

Gedragswetenschapper

Voor het team van gedragswetenschappers zoekt Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond een nieuwe gedragswetenschapper met een proactieve en creatieve houding en probleemoplossend vermogen. Als gedragswetenschapper adviseer je (on)gevraagd jeugdbeschermers/medewerkers crisisinterventie, andere disciplines en leidinggevenden en coacht en begeleidt hen vanuit de eigen inhoudelijke expertise. Je ondersteunt de uitvoerende professionals door middel van consultatie en advisering bij de besluitvorming in het hulpverleningsproces vanuit een transparante, gedragswetenschappelijke onderbouwing en gezinsgerichte expertise.
Lees meer

Manager Jeugdbescherming

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond, JBRR, is op zoek naar een Manager Jeugdbescherming (32 - 36 uur). Een nieuwe collega die zijn/ haar opdracht kent en met passie en lef handelt vanuit eigen vakmanschap. Een manager die zich dienstbaar kan opstellen in het contact met gezinnen en samenwerkingspartners en tegelijkertijd positie pakt waar nodig. Iemand die makkelijk verbinding maakt, procesmatig en doordacht doorpakt en tactisch - strategische kwaliteiten heeft.
Lees meer

HRM Projectmanager en Beleidsadviseur (32-36 uur)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende (senior) HRM projectfunctie? In een maatschappelijk zeer relevante werkomgeving? Wil jij meebouwen aan verdere professionalisering op de langer termijn van zowel onze organisatie als ook HRM waarbij een bedrijfsmatig perspectief vereist is? Wil je, samen met anderen, je kennis en ervaring inzetten en je stempel drukken? Heb je een flexibele stijl en een berg aan ervaring om projecten te implementeren in de praktijk? In dat geval komen we graag met je in contact.
Lees meer

Professional in opleiding (stagiaire) voor Social Work (Hogeschool Rotterdam)

JBRR biedt aankomend praktijkjaar ongeveer 10 praktijkplekken. Binnen JBRR is het mogelijk om je bachelorproef uit te voeren, mits jij je praktijkjaar goed afrond en een positieve referentie krijgt van je praktijkbegeleider. JBRR biedt 4de jaars studenten naast uitvoeren hun bachelorproef ook de mogelijkheid om als ondersteuner te werken. Dit betreft een flexibele bijbaan waarin je veel praktijkervaring opdoet.
Lees meer

Lid Raad van Toezicht

In verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn van een van de leden van de Raad van Toezicht ontstaat er een vacature voor een lid Raad van Toezicht met een inhoudelijk profiel. Hij/Zij zal deel uitmaken van de kwaliteitscommissie en wordt benoemd op voordracht van de ondernemingsraad. Het nieuwe lid is onafhankelijk en heeft op geen enkele wijze verbinding met JBRR.
Lees meer

Jeugdbeschermer met affiniteit voor crisisinterventie

Ben jij die energieke collega die het verschil kan maken voor kinderen en jongeren in nood? Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die goed om kan gaan met dynamiek en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Houd jij je hoofd koel bij complexe crisissituaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Jeugdbeschermer

Voor verschillende clusters zoekt Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond nieuwe jeugdbeschermers die stevig in hun schoenen staan en empathisch en stressbestendig zijn.
Lees meer

Medewerker crisisinterventie

Het CrisisInterventieTeam (CIT) zoekt collega’s die stevig in hun schoenen staan en een uitdaging niet uit de weg gaan!
Lees meer

Open sollicitatie

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) is een regionaal werkende organisatie gericht op het organiseren van zorg voor kinderen
Lees meer

Trainee Jeugdbeschermers

Wil jij leren wat het vak van Jeugdbeschermer inhoudt? En klaargestoomd worden om echt zelfstandig het vak uit te oefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature? Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen op de pagina van de vacature zelf. De HRM-afdeling neemt deze vervolgens in behandeling.

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie. Geef wel aan voor welke functie je in aanmerking wilt komen en het aantal uren dat je beschikbaar bent. Voeg je motivatiebrief en CV toe.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature, maar wil je eerst kennis maken met de organisatie en meer informatie van een van jou (wellicht) toekomstige collega’s? Neem dan contact op met de afdeling HRM via HRM@jbrr.nl.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Is er een wederzijdse klik, dan gaan wij met elkaar verder. Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

 • een goed salaris conform cao-jeugdzorg;
 • een enthousiast team;
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering (vast);
 • goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • korting op verschillende verzekeringen;
 • volledige vergoeding woon-/werkverkeer: we stimuleren de NS-businesscard, maar ook reizen met de auto is mogelijk;
 • fitnessregeling en fietsregeling;
 • thuiswerkmogelijkheden;
 • ontwikkelmogelijkheden, zie JBRR academy;
 • diverse leuke en uitdagende uitjes.
JBRR leert!

Bij JBRR geloven wij in continue ontwikkeling. Als je nieuwsgierig bent dan wil je iedere keer iets nieuws leren. Kennis en innovatie geeft hier invulling aan. We hebben onder andere een online leeromgeving JBRR leert! waarin verschillende vak- en vaardigheidstrainingen worden aangeboden. Naast online trainingen worden ook diverse interessante klassikale trainingen georganiseerd. Blended learning noemen we dat. Ook geven we diverse trainingen om startende medewerkers te begeleiden in hun nieuwe rol. Bij Vakkennis lees je er meer over.

Een paar kenmerken:

 • Leren op het moment en de manier die bij je past.
 • Inspiratie en motivatie, beloond met een certificaat.
 • Wisselend aanbod van praktische trainingen op elk vlak, om je kennis up-to-date te houden zodat je altijd op de hoogte bent en blijft.
STAGES

Speciaal voor derdejaarsstudenten Social Work heeft JBRR een samenwerking met Hogeschool Rotterdam. Wij bieden deze studenten uitdagende stageplekken en onderzoeksstages. Ook is het mogelijk om na een succesvolle stageperiode -nog tijdens de studie- als ondersteuner aan de slag te gaan, om vervolgens door te groeien naar jeugdbeschermer. Er zijn ook stagemogelijkheden voor ondersteunende functies.

COLLEGA’S VERTELLENSluiten
Open

Professionals

Bent u professional? Bekijk hier informatie over vakkennis en partners.