werken bij JBRR

Kies je voor een baan bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond? Dan kom je in een organisatie met een groot hart voor de jeugd, een goede werksfeer, leuke collega’s en een informele cultuur. Het is belangrijk dat je past in een veranderende, innoverende werkomgeving, dat je zelfreflectie vanzelfsprekend vindt en durft in te grijpen in ernstige situaties. Je werkt zelfstandig en in teamverband. Je weet je collega’s te vinden als dit nodig is. En zij jou ook.

Herken jij je hierin als professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Teamsecretaresse m/v (32 uur per week)

Lees meer

IT Regisseur (28 tot 36 uur per week)

Heb jij een visie op de doorontwikkeling van ICT? In een maatschappelijk zeer relevante werkomgeving? Heb jij oog voor de strategische, tactische en operationele kant van ICT nu én in de toekomst? En heb jij aantoonbare opdrachtgeverservaring? In dat geval komen we graag met je in contact voor de functie van IT Regisseur
Lees meer

Financial Controller

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond, JBRR, is op zoek naar een gedreven Financial Controller (min. 32 uur/week). In verband met het professionaliseren en verder door ontwikkelen van het control team zoeken we een enthousiaste en ondernemende Financial Controller die klaar is voor een complexe uitdaging!
Lees meer

Van zij-instromer tot jeugdbeschermer! (28-36 uur)

heb jij langer dan vijf jaar geleden je HBO- HSAO diploma behaald, ben je iets anders gaan doen en wil je nu een maatschappelijke carrière-switch maken of heb jij al een tijdje geleden een andere Bachelor of Master diploma behaald, kun je goed omgaan met de ernstige problemen die jongeren in hun thuissituatie hebben en wil je een sociaal-maatschappelijke functie invullen? Dan kun je bij ons professional worden binnen de jeugdbescherming. Wij bieden een maatwerkopleiding waarmee je Erkenning Verworven Competenties (EVC) aantoont. Hierna kun je eventueel opgaan voor het profiel ‘Social Work Jeugd’ (SKJ).
Lees meer

Van trainee tot jeugdbeschermer! (24-36 uur)

Wil jij als professional binnen de Jeugdbescherming werken? Heb je ruime praktijk-of werkervaring elders opgedaan met jeugdigen, maar heb je (nog) niet de juiste opleidingsachtergrond of je bent nog in deeltijd studerend? Of heb je een sociale MBO 4 opleiding afgerond en ruime werkervaring elders opgedaan met jeugdigen? En wil je jezelf nu omscholen of verder bijscholen tot een medewerker binnen jeugdbescherming? Je kunt bij ons professional worden binnen de jeugdbescherming. Wij bieden een maatwerkopleiding waarmee je Erkenning Verworven Competenties (EVC) aantoont. Hierna kun je eventueel opgaan voor het profiel ‘Social Work Jeugd’ (SKJ).
Lees meer

Jeugdbeschermer

Voor verschillende clusters zoekt Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond nieuwe jeugdbeschermers die stevig in hun schoenen staan en empathisch en stressbestendig zijn.
Lees meer

Medewerker crisisinterventie

Het CrisisInterventieTeam (CIT) zoekt collega’s die stevig in hun schoenen staan en een uitdaging niet uit de weg gaan!
Lees meer

Open sollicitatie

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond (JBRR) is een regionaal werkende organisatie gericht op het organiseren van zorg voor kinderen
Lees meer

Trainee Jeugdbeschermers

Wil jij leren wat het vak van Jeugdbeschermer inhoudt? En klaargestoomd worden om echt zelfstandig het vak uit te oefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature? Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen op de pagina van de vacature zelf. De HRM-afdeling neemt deze vervolgens in behandeling.

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie. Geef wel aan voor welke functie je in aanmerking wilt komen en het aantal uren dat je beschikbaar bent. Voeg je motivatiebrief en CV toe.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature, maar wil je eerst kennis maken met de organisatie en meer informatie van een van jou (wellicht) toekomstige collega’s? Neem dan contact op met de afdeling HRM via HRM@jbrr.nl.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Is er een wederzijdse klik, dan gaan wij met elkaar verder. Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

 • een goed salaris conform cao-jeugdzorg;
 • een enthousiast team;
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering (vast);
 • goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • korting op verschillende verzekeringen;
 • volledige vergoeding woon-/werkverkeer: we stimuleren de NS-businesscard, maar ook reizen met de auto is mogelijk;
 • fitnessregeling en fietsregeling;
 • thuiswerkmogelijkheden;
 • ontwikkelmogelijkheden, zie JBRR academy;
 • diverse leuke en uitdagende uitjes.
JBRR leert!

Bij JBRR geloven wij in continue ontwikkeling. Als je nieuwsgierig bent dan wil je iedere keer iets nieuws leren. Kennis en innovatie geeft hier invulling aan. We hebben onder andere een online leeromgeving JBRR leert! waarin verschillende vak- en vaardigheidstrainingen worden aangeboden. Naast online trainingen worden ook diverse interessante klassikale trainingen georganiseerd. Blended learning noemen we dat. Ook geven we diverse trainingen om startende medewerkers te begeleiden in hun nieuwe rol. Bij Vakkennis lees je er meer over.

Een paar kenmerken:

 • Leren op het moment en de manier die bij je past.
 • Inspiratie en motivatie, beloond met een certificaat.
 • Wisselend aanbod van praktische trainingen op elk vlak, om je kennis up-to-date te houden zodat je altijd op de hoogte bent en blijft.
STAGES

Speciaal voor derdejaarsstudenten Social Work heeft JBRR een samenwerking met Hogeschool Rotterdam. Wij bieden deze studenten uitdagende stageplekken en onderzoeksstages. Ook is het mogelijk om na een succesvolle stageperiode -nog tijdens de studie- als ondersteuner aan de slag te gaan, om vervolgens door te groeien naar jeugdbeschermer. Er zijn ook stagemogelijkheden voor ondersteunende functies.

COLLEGA’S VERTELLENSluiten
Open

Professionals

Bent u professional? Bekijk hier informatie over vakkennis en partners.