KOM jij het VERSCHIL MAKEN?

Bij ons zorg je – samen – voor een veilige thuisbasis en een optimale ontwikkeling van kinderen die aan de jeugdbescherming worden toevertrouwd.
Werk dat levens raakt!Bekijk alle vacatures (6)

JIJ & JBRR

Bij Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond maak je elke dag een verschil in het leven van een kind. Daar staat bovendien heel wat tegenover:

MOOIE ARBEIDSVOORWAARDEN

CAO conform salaris, 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, thuiswerkmogelijkheden en 200 vakantie-uren (o.b.v. 36-urige werkweek)

VEEL GEZELLIGHEID

Leuke collega’s in een gezellig team, een kerst -en zomerevent, jaarlijks teamuitje, dag van de cliënt, organisatiebijeenkomsten en zoveel meer..!

BLIJVEN LEREN

Een uitgebreid leeraanbod en meer dan voldoende ontwikkelingsmogelijkheden

EN NATUURLIJK..

Alles wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Zoals een telefoon, laptop, NS Businesscard, korting op verzekeringen en een veilige werkomgeving

ACTUELE VACATURES

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Ben je geïnteresseerd in een openstaande vacature, maar wil je eerst kennis maken met de organisatie en meer informatie van een van jou (wellicht) toekomstige collega’s? Neem dan contact op met de afdeling HRM via HRM@jbrr.nl

WIJ ZIJN JBRR

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond is de gecertificeerde instelling voor jeugdbescherming en jeugdreclassering in de regio Rotterdam Rijnmond.

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond biedt de noodzakelijke bescherming en organiseert de juiste zorg voor kinderen die ernstig in hun ontwikkeling worden bedreigd en voor jeugdigen met een (dreigende) criminele ontwikkeling.

  • 5000+ Clienten
  • 400+ Collega's
  • 200+ Ketenpartners

COLLEGA’S VERTELLEN

“Als het je voldoening geeft om voor complexe gezinssituaties passende oplossingen te bedenken, je tegen een stootje kunt en je het uitdagend vindt om te positioneren en te engageren, dan is dit een baan voor jou.”

Lotte, jeugdbeschermer

“Op een mooie werkdag heb je echt iets bereikt voor een cliënt en weet je dat je het verschil hebt gemaakt in iemands leven.”

Sabrina, jeugdbeschermer

“Ik merk dat ik veel energie krijg van het aangaan van de contacten en de gesprekken met de jongeren en de gezinnen. De samenwerking die we aangaan – zonder het belerende vingertje. Daarmee maken wij het verschil!”

Esther, jeugdbeschermer

KLAAR OM HET VERSCHIL TE MAKEN

Bekijk alle vacatures (6)

HEB JE NOG VRAGEN?