Even voorstellen

06 juli 2023

Enkele maanden geleden is Anjana toegetreden tot de Cliëntenraad van JBRR. De Cliëntenraad is erg blij met haar komst. Graag stelt Anjana zich aan jullie voor.

Anjana
“Mijn naam is Anjana, een alleenstaande moeder van een dochter van 14 jaar en een zoon van 11 jaar. In 2019 kreeg ik te maken met JBRR door mijn zeer complexe echtscheiding. Het was heel moeilijk om zaken geregeld te krijgen zonder de hulp van de jeugdbeschermer.

Mijn kinderen mochten gelukkig thuis blijven wonen. Ik heb tijdens mijn traject een hele goede ervaring gehad met mijn jeugdbeschermer, al waren er altijd punten waarvan ik dacht dat deze anders konden. Deze maakte ik ook kenbaar aan de jeugdbeschermer en samen kwamen we er altijd wel uit.

Na het afsluiten van mijn traject bij JBRR, is mij gevraagd lid te worden van de Cliëntenraad. Ik vind het fijn om mee te denken over bepaalde onderwerpen en situaties. Met mijn lidmaatschap in de Cliëntenraad wil ik graag met mijn eigen ervaringen ouders ondersteunen en met de jeugdbeschermers samenwerken aan een betere jeugdbescherming.”