Nieuwe programmadirecteur primair proces 

21 november 2023

Na het vertrek van onze programmadirecteur primair proces Shirley Davis, neemt Douwe Kamer deze plek in het directieteam over. Douwe is geen nieuw gezicht binnen JBRR, hij werkt al bijna vijf jaar als manager gedragswetenschappers en KSCD binnen onze organisatie. 

Inge: “Ik ben erg blij met Douwe als nieuwe programmadirecteur. Met zijn bevlogenheid voor de jeugdbescherming, kennis en expertise van het werkveld én zijn focus op kwaliteit wist Douwe ons te overtuigen dat hij de beste kandidaat voor deze mooie, maar ook uitdagende functie is. Fijn dat we weer compleet zijn als directieteam en op volle kracht verder kunnen. Ik heb er zin in om er onze schouders - ook in deze nieuwe samenstelling - weer onder te zetten.”

Douwe: “Ik vind het heel mooi om hiermee te mogen beginnen en heb super veel zin om samen met Metten en Inge aan de slag te gaan. De energie die ik al had in mijn huidige functie neem ik graag mee naar mijn nieuwe plek binnen JBRR. Maar het is natuurlijk ook best spannend: er is genoeg te doen. Wat mij betreft een mooi moment om verder te bouwen. Ik geloof oprecht dat we genoeg kwaliteit in huis hebben om daadwerkelijk verschil te maken!”

Shirley Davis verliet onze organisatie afgelopen 1 november. Na ruim twintig jaar werken in de jeugdzorg, was het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging. We zijn blij met alles wat zij de afgelopen jaren voor JBRR heeft betekend. Douwe Kamer vormt vanaf heden samen met onze bestuurder Inge Vermeulen en bestuurssecretaris Metten Knüppe het directieteam van JBRR.