Week van het vergeten kind

01 februari 2021

Deze week staat weer in het teken van ‘Het vergeten kind’.  Een week waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor een thema rondom kwetsbare kinderen in Nederland. Iets wat ons uiteraard aan het hart gaat. Het thema van 2021 is ‘Doorbreek het sociaal isolement’. In dit kader hebben we een mooie actie. JBRR voorziet gezinnen die het goed kunnen gebruiken van een laptop.

De meeste kinderen en jongeren waar wij zorg voor dragen komen uit een sociaal maatschappelijk kwetsbare hoek. Zeker in deze crisistijd is een goede laptop - om te communiceren met bijvoorbeeld school of vrienden - geen overbodige luxe.

Onlangs ruilden onze medewerkers hun laptops in voor nieuwe apparatuur. Dit betekent dat we een paar honderd gebruikte, maar nog goed werkende laptops ter beschikking hebben. Al deze laptops zullen de komende periode een mooi plekje vinden.

Doe jij ook mee?
Stichting Het vergeten kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Misschien heeft jouw organisatie ook wel een mooi plan om kwetsbare kinderen uit een sociaal isolement te halen. Of wil jij zelf een actieve bijdrage leveren aan de situatie van kwetsbare kinderen in ons land. Neem dan eens een kijkje op hetvergetenkind.nl. Van harte aanbevolen.