Mooie samenwerking met Art Studio Hoogvliet

25 februari 2021

Eerder plaatsen we een bericht over de activiteiten  die we – o.a. met geld van Stichting Steundfonds Jeugdbescherming – aan onze jongeren kunnen bieden. Net toen we dachten dat het niet beter ging worden, kwam er een samenwerking met Art Studio Hoogvliet tot stand!

Art Studio Hoogvliet is een plek waar talent zichzelf - of elkaar - ontdekt. Waar je kunt leren dansen, musiceren, zingen en acteren. Art studio is een inspirerende locatie die geschikt is voor verschillende evenementen, het is een plek waar je je creativiteit kwijt kan, een nieuwe hit kan maken of perfectioneren. Zij beschikken hiervoor over verschillende ruimtes.

De studioruimte, gebruikt door o.a. Broederliefde en Frenna, is vanaf nu ook beschikbaar voor jongeren van JBRR! Art Studio vindt het namelijk belangrijk, om vanuit maatschappelijke betrokkenheid bij de jeugd, een bijdrage te leveren aan talentontwikkeling.

O.a. de talentontwikkeling en ondersteuning in studiotijd - geboden door Soundbulletz - zal hier plaatsvinden. Art Studio beschikt over alle professionele benodigdheden om kwalitatief hoogwaardige muziek te produceren. Op deze manier kunnen we de productie van onze jongere naar een hoger niveau tillen.

We zijn opnieuw enorm blij met deze samenwerking en kijken al uit naar de eerste hit van een 'onze' jongeren, geproduceerd in de Art Studio!

Neem voor een sfeerimpressie van de studio eens een kijkje op Instagram (@artstudiohoogvliet) of Facebook (Art Studio Hoogvliet).