Missie & Visie

Ieder kind  heeft het recht op een goede toekomst. Samen zorgen we voor een veilige thuisbasis  en een optimale  ontwikkeling van kinderen. Kinderen die aan ons zijn toevertrouwd  in kwetsbare periodes  tijdens het opgroeien. Zij zijn dit meer dan waard.

SAMEN VOOR HET KIND

Missie

Samen voor het kind

Ieder kind  heeft het recht op een goede toekomst. Samen zorgen we voor een veilige thuisbasis  en een optimale  ontwikkeling van kinderen. Kinderen die aan ons zijn toevertrouwd  in kwetsbare periodes  tijdens het opgroeien. Zij zijn dit meer dan waard.

Wij realiseren ons goed dat ons werk levens raakt . We willen verbinding maken en nemen daarom onszelf mee  in het contact met gezinnen.

Wij geven het kind een stem en willen echt zien wie hij of zij is: we sluiten aan bij wat hij of zij nodig heeft. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

De veiligheid van het kind is ons uitgangspunt. Hierbij is de band tussen kinderen en de mensen om hen heen van onschatbare waarde, want ieder kind heeft liefde  nodig.

Iedere dag weer, maken wij het positieve verschil.

.

Visie

Wat mag jij en u van ons verwachten?

 1. Wij blijven inzetten op de band tussen kinderen en de mensen om hen heen. Deze band is van onschatbare waarde, want ieder kind heeft liefde nodig.
 2. Wij zetten alles op alles, zodat betrokkenen weer zonder ons verder kunnen.
 3. Wij geloven in de kracht en het belang van samen.
 4. Wij werken vanuit vakmanschap, lef én passie.
 5. Wij maken elke dag weer een positief verschil.

Wat betekent dit voor jou en u?

 1. De band tussen jou en de mensen om je heen is van onschatbare waarde, want jij hebt – net als ieder mens – liefde nodig.
 2. Je mag erop vertrouwen dat wij alles op alles zetten om te zorgen dat je weer zonder ons verder kunt.
 3. Jij en ik, we doen dit samen
 4. Van mij mag je verwachten dat ik goed ben in mijn werk.
 5. Je zal ervaren dat wij een positief verschil in jouw leven maken.

Visie cliënt

Binnen JBRR willen we dat gezinnen zoveel mogelijk regie hebben over hun eigen leven. We zijn ervan overtuigd dat dit ten goede komt aan het beoogde resultaat. Hierdoor kan onze hulp – zo lang als nodig, en zo kort als mogelijk – duren. Maar hoe geef je de cliënt zoveel mogelijk regie in het gedwongen kader? Dit zijn vragen die binnen JBRR de afgelopen jaren regelmatig aan de orde zijn gekomen. Hier hebben we nu een visie op ontwikkeld.

In deze visie staat welke plek wij de cliënt geven. We zien deze visie als een stip op de horizon. Een stip waar we de komende jaren op allerlei manieren naartoe werken.

ONZE KERNWAARDEN

 • Respect: eerlijk, transparant en zonder oordeel
 • Doorzettingskracht
 • Samen
 • Passie voor het vak
 • Verschil maken